​DC Oplossingen

AC-laden is de meest gebruikte manier van opladen en is bijna overal te vinden. AC-laders zijn beschikbaar in huizen, winkelcentra en op het werk. Een AC-lader voedt de boordlader van het voertuig, die wisselstroom omzet in gelijkstroom om de batterij van stroom te voorzien. De acceptatiegraad van de boordlader varieert per merk en wordt beperkt door kosten, ruimte en gewicht. Hierdoor kan het, afhankelijk van je voertuig, vier tot twaalf uur duren om de batterij volledig op te laden.

DC-snelladen omzeilt de beperkingen van de ingebouwde lader en de vereiste conversie door DC-stroom rechtstreeks aan de batterij te leveren. Dit verhoogt de laadsnelheid aanzienlijk. Laadtijden zijn afhankelijk van de grootte van de batterij, het vermogen van de verdeler en andere factoren. Veel voertuigen kunnen echter in minder dan een uur voor 80% worden opgeladen met onze snelle gelijkstroomladers.

NIEUW EN ONGEZIEN

Met onze kleine DC-lader vernieuwen we de markt voor DC-laders. Vanaf mei verkrijgbaar in een 40kW-versie en een 80kW-versie. En onze 40kW kan op elk moment worden geüpgraded naar 80kW! Laat uw bedrijf groeien met MTe Solutions, neem nu contact met ons op voor meer informatie.


1. KLAAR VOOR DE TOEKOMST


Al onze DC laadstations zijn 100% upgradebaar. U kunt de kleinste variant kopen en upgraden naar de grootste door eenvoudig modules toe te voegen. Onze oplossing kan ook 1.000 V auto's ondersteunen (die nog niet gelanceerd zijn!).

Download onze brochure hier: 

a cell phone sitting on top of a table next to a laptop

2. VERDIEN GELD


Met onze DC-laders bepaalt u zelf voor welke prijs u verkoopt. Controleer het verbruik en houd alles bij via een handige applicatie.

Kies voor onze betaalterminal zodat mensen direct kunnen betalen met hun debet- of credit kaart! Werk je liever met een applicatie? Onze oplossingen werken met bijna alle Europese leveranciers. Je kunt dus zelf je betaalmethode kiezen.

Simuleer met ons model uw inkomsten

3. ALTIJD AAN 


Onze DC-laders zijn uitgerust met interne en externe temperatuurmeters. Dit betekent dat de interne temperatuur wordt aangepast om ervoor te zorgen dat het apparaat altijd werkt. We hebben twee verwarmingselementen geïntegreerd voor de winter en een groot aantal ventilatoren om het apparaat koel te houden tijdens de hete zomermaanden.

De fabriek waar onze DC laders worden geproduceerd is zelfs ISO9001:2015 gecertificeerd..

EN PERSONALISEER JE PRODUCT VOLLEDIG

Kies de RAL-kleur van je keuze voor de zijkanten, achterkant en voorkant.

Onze DC laadpalen worden allemaal in Europa geproduceerd!

Klaar om te bestellen? Je kunt onze AC- en DC-oplossingen rechtstreeks bestellen in onze online shop.

Klik op de knop rechts om rechtstreeks naar onze winkel te gaan. Van de fabriek rechtstreeks naar jou.